Inkoopfacturen verwerken is een tijdrovende en foutgevoelige taak. FM Module helpt je om deze taak efficiënter en nauwkeuriger uit te voeren met een perfect overzicht en controle. In deze blog vertel ik je hoe we dat doen. Ik ga je daarbij een beeld geven hoe wij door middel van diversiteit in onze koppelingen en maatwerk jou van dienst willen en kunnen zijn.


Ik heb het leukste werk dat er is: het creëren van meer gemak en efficiëntie voor gebruikers van FM Module. Elk verhaal is uniek, maar mijn doel blijft hetzelfde – service en goede software leveren om ervoor te zorgen dat FM Module-gebruikers moeiteloos kunnen werken en tevreden zijn.

Henk Wagterveld, ontwikkelaar FM Module

Diversiteit in koppelingen per administratie
FM Module is veelzijdig en flexibel, ongeacht het systeem waarmee het wordt gekoppeld. Geen standaardoplossingen hier; elk boekhoudpakket heeft zijn eigen koppeling. Dit bewuste besluit stelt ons in staat om FM Module naadloos te integreren met diverse systemen. Inmiddels hebben we al 23 koppelingen met de bekende en minder bekende, grote en kleine boekhoudsystemen. Aan de buitenkant werkt FM Module voor alle koppelingen hetzelfde. In de verwerking van de facturen naar de boekhouding gebruikt FM Module de koppeling van het desbetreffende boekhoudpakket, zodat de boeking correct in uw boekhouding aangemaakt wordt.

koppelingen

Of het nu gaat om uw boekhoudpakket, voorraadsysteem, of zelfs een eenvoudige Excel-spreadsheet, ik zorg ervoor dat de achterliggende koppelingen vlekkeloos verlopen. Mijn focus op maatwerk garandeert dat elk systeem optimaal presteert, want een one-size-fits-all oplossing is zelden de beste keuze. Met twee voorbeelden zal ik dit illustreren. Voor een klant sturen wij in onze koppeling met SnelStart een bestandje mee dat bij de boeking wordt opgeslagen. In dit bestandje kan de klant zien welke accordeur wanneer het akkoord gezet heeft. Dat is gemakkelijk als je controles uitvoert in SnelStart. Een ander voorbeeld is de toevoeging van een onderhoudscherm voor grootboekrekeningen, waarin je een btwcode en voorkeurstype kunt vastleggen, waardoor de boeking direct goed klaarstaat.

grootboeken onderhousschema

Constante verbeteringen
We rusten niet op onze lauweren. Naast onze koppelingen blijven we investeren in FM Module zelf. Van machine learning tot gebruikerswensen en de gloednieuwe (online) WebApp – we houden de interface eenvoudig en de leercurve laag om te zorgen dat FM Module toegankelijk blijft voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een relatie vanuit FM Module of het blokkeren van een factuur.

crediteur aanmaken

Lage instapdrempel
Ongeacht uw bedrijfsgrootte, onze FM Module past bij u. Geen hoge instapkosten, direct aan de slag met het verwerken, accorderen en archiveren. Wij geloven dat uw tijd kostbaar is, en FM Module is ontworpen om u te laten focussen op wat echt belangrijk is voor uw onderneming. Download onze brochure op onze website https://fmmodule.nl of vraag vrijblijvend een demo of proefperiode aan.
 

web fm module

Tevredenheid als drijfveer
Mijn dag is geslaagd als u tevreden bent met hoe FM Module voor u werkt. Uw tevredenheid is mijn drijfveer om dagelijks het beste uit mijn werk te halen. Uw wensen en ideeën zijn waardevol; ik sta open voor uw verhaal en ben benieuwd naar hoe we FM Module nog beter kunnen maken voor u.

Henk Wagterveld, ontwikkelaar FM Module

Tenslotte
FM Module is meer dan alleen een oplossing; het is een partnerschap in efficiëntie en tevredenheid. Laten we samen blijven streven naar verbetering en succes. Heeft u feedback, wensen, of gewoon een verhaal te delen? Ik sta klaar om te luisteren. Op naar meer tevreden gebruikers en succesvolle samenwerkingen!