Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

In april hebben we weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd en zijn daarnaast bezig geweest met het oplossen van kleine fouten. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd:

 • Het is nu mogelijk om voor bepaalde triggers altijd een gebruiker als accordeur toe te voegen of juist nooit toe te voegen.

  Stel u heeft een gebruiker die als accordeur bij facturen wordt toegevoegd die niveau 50-97 hebben. Soms zit er een leverancier tussen, waarvoor deze gebruiker juist niet hoeft te accorderen. Die kunt u uitzonderen door het triggernummer (id) toe toe voegen in het lijstje ‘Uitgezonder triggers met nr’. Hetzelfde geldt voor leveranciers, waarvoor de accordeur altijd moet accorderen. U kunt het triggernummer toevoegen aan het lijstje ‘Inclusief triggers met nr’. Als het triggernummer buiten het accorderingsniveau van deze gebruiker valt, dan wordt de gebruiker toch toegevoegd als accordeur.

  • In onze koppeling met Business Central wordt nu ook de betalingsconditie meegegeven.
  • In onze WerkExpert-koppeling is het nu mogelijk om bij de invoer van een extra veld deze automatisch aan te laten vullen met een waarde. Zodra u een karakter intypt, wordt gekeken of deze automatisch aangevuld kan worden.

  We melden ook de oplossing van twee fouten die er al wat langere tijd aanwezig waren, waar één van onze klanten ons op attendeerden en die nu opgelost zijn:

  • Bij het opslaan van een document in FM Module als PDF werd alleen de eerste pagina opgeslagen. Dat is opgelost. Voortaan worden alle pagina’s in de PDF opgeslagen.
  • Bij het printen van een pagina in FM Module werd altijd de eerste pagina afgedrukt. Dat is opgelost. Voortaan wordt de geselecteerde pagina geprint.

  Wist u dat….?
  We krijgen van onze klanten nogal eens een melding: verkeerde relatie is gekoppeld. Hoewel we proberen zoveel mogelijk automatisch goed te koppelen, kan het toch zijn dat, vaak vanwege het fout koppelen met een relatie in het verleden, een factuur telkens aan de verkeerde relatie gekoppeld wordt door FM Module. U kunt dan zelf de juiste relatie selecteren en de factuur verwerken. Vervolgens doet een klant aan ons soms een melding hiervan en wij stellen vervolgens alles juist in. Wist u dat u dit ook zelf kunt doen? De uitleg van hoe triggers werken, kunt u nl. hier vinden https://www.fmmodule.nl/wiki-2/4-templates/ (het wachtwoord is: fmmodule@2020). Als u het zelf instelt, is de wijziging direct actief. En u hoeft niet op ons te wachten, voordat wij uw verzoek afgehandeld hebben. Dat is wel zo makkelijk!

  Wat zit er in de pipeline?
  De komende tijd we ons op onze WebApp (web.fmmodule.nl). Een groep studenten doet in deze periode een project om FM Module zoveel mogelijk in een webapp te bouwen. Kijk eens op https://www.linkedin.com/posts/fm-module_inkoopfacturen-scanenherken-accountancy-activity-7185941443985711106-jg8Q

  Meer weten of overstappen naar de laatste versie van FM Module? Neem contact met ons op via support@vwc.nl. We helpen u graag verder.

  Mocht u een update gemist hebben, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website: https://www.fmmodule.nl/nieuws/. In elke update kondigen we nieuwe dingen aan, verbeteringen of bepaalde weetjes voor het werken met FM Module.
  Volg ons ook op https://www.linkedin.com/company/fm-module/ om op de hoogte te blijven.

  Bedankt voor uw voortdurende ondersteuning en feedback.