“Het brengt niet alleen efficiëntie met zich mee, maar ook een hoop duidelijkheid en gemak in de dagelijkse gang van zaken.” vertelt Harald Jansen, hoofd administratie bij Wielink Agrarisch Handelsbedrijf.

De keuze om FM Module te gaan gebruiken kwam voort uit de noodzaak om het goedkeuringsproces van inkoopfacturen te verbeteren. En dat is precies wat het heeft gedaan. Nu is er een gestroomlijnd proces waarbij facturen niet meer kwijtraken en vragen van buitenaf snel beantwoord kunnen worden dankzij de duidelijke registratie.

Met 7 financiële administraties ben je snel het overzicht en de grip kwijt, zeker als de facturen eerst nog gecontroleerd moeten worden door verschillende collega’s. FM Module helpt om het overzicht en de controle te behouden. Dit heeft geleid tot een snellere verwerking van facturen en het is nu ook veel makkelijker om facturen op te zoeken en te analyseren. Dat bespaart een hoop tijd en dus geld!

De functie die het meest gebruikt wordt, is zonder twijfel het goedkeuringsproces van inkoopfacturen. Dat biedt een gestructureerde manier om alles af te handelen.

Maar wat de FM Module écht waardevol maakt, is dat je bij elke goedkeuring een toelichting kunt toevoegen. Dat maakt het hele proces super transparant en maakt het makkelijk om achteraf dingen op te zoeken en te begrijpen.

Dus ja, ik zou de FM Module aanraden aan elk bedrijf dat op zoek is naar een handige manier om hun inkoopfacturen te beheren. Het brengt niet alleen efficiëntie met zich mee, maar ook een hoop duidelijkheid en gemak in de dagelijkse gang van zaken.

Nieuwsgierig naar andere verhalen?
Lees ook de klantervaringen van andere bedrijven.