Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

In mei hebben we weer enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd en zijn daarnaast bezig geweest met het oplossen van kleine fouten. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd:

Wat zit er in de laatste versie?
In mei hebben we weer enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd en zijn daarnaast bezig geweest met het oplossen van kleine fouten. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd:

  • In onze Accountview koppeling is het mogelijk om met F6 in de boekingsregels de kostenplaatsen makkelijk en snel op te zoeken. Helaas is dit niet voor elke boekhoudkoppeling mogelijk. U kunt altijd bij ons navragen of dit voor uw koppeling mogelijk is.
  • Het is in onze Accountview koppeling nu ook mogelijk om een factuur die in een afgesloten periode valt en nog niet geboekt was, buiten de afgesloten periode te boeken op basis van de boekingsdatum.
  • Het filter in FM Module wordt nu vastgehouden als u op de verversen-knop klikt. Voorheen werd het filter gewist en werden alle facturen weer getoond. Dat is nu dus niet meer het geval en uw instellingen worden vastgehouden.
  • Nog een handige functionaliteit, waar diverse klanten naar gevraagd hebben, is dat na het verwerken van uw facturen FM Module de eerstvolgende factuur in de rij selecteert. Zo kunt u snel weer verder werken met de volgende facturen.
  • Het afdrukken van de afbeelding in FM Module werkt weer. Het is niet dat wij dit aanbevelen. Immers, met FM Module wilt u zoveel mogelijk papier besparen. Mocht u het toch nodig hebben, dan kunt u hiervan gebruik maken.

Wist u dat….?

Er is een nieuwe gebruikersinstelling toegevoegd, waarmee u de factuur direct door FM Module kunt laten valideren zodra u het akkoord zet. Deze instelling is dus per gebruiker in te stellen.

Wat zit er in de pipeline?

Zoals we eerder gemeld hebben, richten we ons momenteel op een nieuwe WebApp (web.fmmodule.nl). Een groep studenten doet momenteel onderzoek en maakt ook daadwerkelijk een heel mooi begin van deze webapplicatie met nieuwe technologieën. Kijk ook eens op https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7203659837736415232.

Meer weten of overstappen naar de laatste versie van FM Module? Neem contact met ons op via support@vwc.nl. We helpen u graag verder.
 
Mocht u een update gemist hebben, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website: https://www.fmmodule.nl/nieuws/. In elke update kondigen we nieuwe dingen aan, verbeteringen of bepaalde weetjes voor het werken met FM Module.
Volg ons ook op https://www.linkedin.com/company/fm-module/ om op de hoogte te blijven.
 
Bedankt voor uw voortdurende ondersteuning en feedback.