Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

In de afgelopen maand zijn er geen noemenswaardige functionaliteiten toegevoegd aan FM module. We hebben we ons vooral bezig gehouden met onderhoudswerkzaamheden en beveiliging.

Daarnaast onderzoeken we of we de herkenning van facturen kunnen verbeteren door nieuwe technieken en de inzet van AI.

Wist u dat….?
We geregeld samenwerken met scholen door studenten een stageplaats te bieden. Zo starten binnenkort 3 studenten die zich bezig gaan houden met het de webapp. Volg ons op https://www.linkedin.com/company/fm-module/ om op de hoogte te blijven.

Wat zit er in de pipeline?
De komende tijd gaan we ons richten op verbeteringen in onze WebApp (web.fmmodule.nl) en bezinning op meerdere bestandstypen om te ondersteunen (UBL, Word, Excel).

Tenslotte
Mocht u een update gemist hebben, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website: https://www.fmmodule.nl/nieuws/. In elke update kondigen we nieuwe dingen aan, verbeteringen of bepaalde weetjes voor het werken met FM Module. Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085-7471800

Bedankt voor uw voortdurende ondersteuning en feedback!