Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?


In februari hebben we kleinere functionaliteiten toegevoegd en zijn daarnaast bezig geweest met het oplossen van kleine fouten en toevoegen van logs. Met het laatste kunnen we goed zien wat er in onze systemen gebeurt. De volgende nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd:

  • Het contextmenu dat u te zien krijgt als u meerdere facturen selecteert en op de rechtermuistoets klikt, is uitgebreid met meerdere keuzes. Deze keuzes zijn ook aanwezig als u één factuur geselecteerd heeft, maar deze zijn nu ook beschikbaar na selectie van meerdere facturen.
  • Opschonen relaties en grootboeken: Er zijn knoppen toegevoegd aan het instellingenscherm om de relaties en grootboekrekeningen in FM Module op te schonen en opnieuw te synchroniseren. U ziet het instellingenscherm als u daarvoor de juiste rechten heeft.
  • Aanvullende gegevens aanmaken crediteur: Bij het aanmaken van een relatie in uw achterliggende boekhoudpakket (momenteel alleen Snelstart), kunt u meerdere velden invullen.
  • Verkoopfactuur: Als u verkoopfacturen met FM Module verwerkt, dan kunt u met de sneltoets CTRL+D eenvoudig aangeven of een factuur als verkoopfactuur verwerkt moet worden.

Wist u dat….?
Wij regelmatig berichten plaatsen op LinkedIn? Volg ons op https://www.linkedin.com/company/fm-module/

Wat zit er in de pipeline?
De komende tijd gaan we ons richten op verbeteringen in onze WebApp (web.fmmodule.nl) en bezinning op meerdere bestandstypen om te ondersteunen (UBL, Word, Excel).

Tenslotte
Mocht u een update gemist hebben, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website: https://www.fmmodule.nl/nieuws/. In elke update kondigen we nieuwe dingen aan, verbeteringen of bepaalde weetjes voor het werken met FM Module. Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085-7471800

Bedankt voor uw voortdurende ondersteuning en feedback!